TAPAHTUMAN TIEDOT

print
Tapahtuma: Kopola Kuulokurssi 6 
Järjestäjä: Kuuloliitto ry
Alkaa: 26.6.2023 klo 12:00
Päättyy: 30.6.2023 klo 11:00
Paikka: Kuuloliitto Kopolan kurssikeskus Velisjärventie 50 17800 Kuhmoinen
Viimeinen hakupvm: 27.6.2023
Kuvaus: Kurssien tavoitteena on tarjota osallistujille ja heidän läheisilleen mahdollisuus toisten samassa tilanteessa olevien kohtaamiseen. Kursseilla käsitellään kuuloon ja tinnitukseen liittyviä teemoja sekä kuulon vaikutusta toimintakykyyn. Osallistujat saavat valmiuksia kuulokojeen käyttöön sekä tietoa kuulon apuvälineistä, kommunikaatiomenetelmistä ja tulkkauspalveluista. Vertaiskeskustelut ja läheisten kokemukset arjessa toimimisen keinoista ovat osa kurssiohjelmaa.

Kuhmoisissa Kopolan kurssikeskuksessa toteutettavat kurssit sisältävät viiden päivän kurssiohjelman. Kurssit toteutetaan STEA-avustuksella. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia, mutta matkakuluista osallistujat vastaavat itse. Majoitus järjestetään täysihoidolla. Osallistujilta edellytetään omatoimisuutta, koska kurssilla ei ole avustavaa henkilökuntaa.

Hakemukset tulee lähettää kuusi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa, joko täyttämällä sähköinen hakemus Kuuloliiton verkkosivuilla, sähköpostilla tai maapostina. Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssivalinnasta noin kolme viikkoa ennen kurssia. Valinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet Kuuloliiton kuulokursseille.


Lisätietoja: Sanna Lehtoväre sanna.lehtovare@kuuloliitto.fi p. 040 770 3803