TAPAHTUMAN TIEDOT

print
Tapahtuma: Kuulokurssi Kittilä/Levi 
Järjestäjä: Kuuloliitto ry
Alkaa: 26.4.2023
Päättyy: 27.4.2023
Paikka: Break Sokos Hotel Levi Tähtitie 5, 99130 Sirkka
Viimeinen hakupvm: 23.3.2023
Kuvaus: Kurssin tavoitteena on tarjota osallistujille ja heidän läheisilleen mahdollisuus toisten samassa tilanteessa olevien kohtaamiseen. Kurssilla käsitellään kuuloon ja tinnitukseen liittyviä teemoja sekä kuulon vaikutusta toimintakykyyn.

Osallistujat saavat valmiuksia kuulokojeen käyttöön sekä tietoa kuulon apuvälineistä, kommunikaatiomenetelmistä ja tulkkauspalveluista. Vertaiskeskustelut ja läheisten kokemukset arjessa toimimisen keinoista ovat osa kurssiohjelmaa.

Kurssi toteutetaan STEA-avustuksella. Kurssi on osallistujille maksuttomia, mutta matkakuluista osallistujat vastaavat itse.

Kurssi sisältää kahden päivän kurssiohjelman ja puolen vuoden kuluttua järjestettävän jatkotapaamisen, jonka ajankohta sovitaan kurssilla.

Hakemukset tulee lähettää kuusi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa, joko täyttämällä sähköinen hakemus Kuuloliiton verkkosivuilla, sähköpostilla tai maapostina. Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssivalinnasta noin kolme viikkoa ennen kurssia. Valinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet Kuuloliiton kuulokursseille.

Lisätietoja: Maria Timonen maria.timonen@kuuloliitto.fi p. 0400 903 407