TAPAHTUMAN TIEDOT

print
Tapahtuma: Kuulolähipalvelun peruskurssi 1. osa  
Järjestäjä: Kuuloliitto ry
Alkaa: 4.10.2022 klo 10.00
Päättyy: 5.10.2022 klo 15.00
Paikka: Scandic Seinäjoki Kauppakatu 10 60100 SEINÄJOKI
Viimeinen hakupvm: 11.9.2023
Kuvaus: Kuulolähipalvelu (KLP) on yhdistysten järjestämää, vapaaehtoisten toteuttamaa ohjausta ja neuvontaa. Kuulolähipalvelutoimijat tukevat kuulokojeen ja apuvälineiden käytössä sekä neuvovat kuulonkuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuuloliiton valtakunnallinen kuulolähipalvelukoulutus on kokonaisuus, joka sisältää peruskurssin 1. ja 2. osat sekä ennakkotehtäviä. Kurssin ensimmäinen osa on lokakuussa 2022 ja toinen osa helmikuussa 2023. Koulutukseen osallistumisesta tulee sopia oman kuuloyhdistyksen kanssa, koska osallistumismaksu ja matkojen omavastuuosuus jäävät yhdistykselle maksettavaksi.

Kurssilaisten valinta KLP-peruskoulutukseen tehdään ilmoittautumisajan jälkeen. Valituille lähetetään tietoa valinnasta. Kurssille tulee sitoutua osallistumaan sekä 1. osaan 4.-5.-10.2022 että 2. osaan helmikuu 2023.

KUULOLÄHIPALVELU – Peruskurssin 1. osa

Peruskurssin 1. osan tavoitteena on oppia vapaaehtoistoiminnan periaatteet ja kuulonkuntoutuksen perusteet sekä tiedostaa kuulolähipalvelun merkitys sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukokonaisuudessa. Lisäksi tutustutaan erilaisiin kuulokojeisiin ja kuulon apuvälineisiin.

Kuulolähipalvelu-kurssin järjestelyissä noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia koronavirustilanteeseen liittyen.
Lisätietoja: Kirjaa alhaalla olevaan lisätietokenttään omin sanoin perustelut miksi haet KLP-peruskoulutukseen?