TAPAHTUMAN TIEDOT

print
Tapahtuma: Työikäisten Kuulokurssi  
Järjestäjä: Kuuloliitto ry
Alkaa: 26.11.2022
Päättyy: 27.11.2022
Paikka: Tampere, Scandic Tampere Station
Viimeinen hakupvm: 15.10.2022
Kuvaus: Kuulokurssi on suunnattu työikäisille kuulokojeen käyttäjille ja heidän läheisilleen.

Kurssien tavoitteena on tarjota työikäisille ja heidän läheisilleen mahdollisuuden toisten samassa tilanteessa olevien kohtaamiseen. Vertaiskeskustelut ja läheisten kokemukset kuulon tuomista haasteista työssä ja arjessa toimimisen keinoista ovat osa kurssiohjelmaa.

Kursseilla käsitellään kuuloon liittyviä teemoja ja kuulon vaikutusta toimintakykyyn. Osallistujat saavat valmiuksia kuulokojeen käyttöön, sekä tietoa kuulon apuvälineistä, kommunikaatiomenetelmistä ja tulkkauspalvelusta.
Työikäisten kurssilla käsitellään myös työelämään liittyviä kuulon tuomia haasteita ja pohditaan yhdessä keinoja työssä jaksamiseen.

Kurssit sisältävät kahden päivän kurssiohjelman ja puolen vuoden kuluttua järjestettävän jatkotapaamisen, jonka ajankohta sovitaan kurssilla. Majoitus on yhden tai kahden hengen huoneissa täysihoidolla. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse.

Hakemukset tulee lähettää viimeistään kuusi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.
Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssivalinnasta kirjeellä noin kolme viikkoa ennen kurssia. Valinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet Kuuloliiton järjestämille Kuulokursseille.
Lisätietoja: Anna-Maija Tolonen anna-maija.tolonen@kuuloliitto.fi p. 044 752 5574