TAPAHTUMAN TIEDOT

print
Tapahtuma: Yhdistystaitaja -webinaari  
Järjestäjä: Kuuloliitto ry
Alkaa: 21.5.2024 klo 17.00
Päättyy: 21.5.2024 klo 19.30
Paikka: Teams-etäyhteysalusta
Viimeinen ilmoittautumispvm: 19.5.2024
Kuvaus: Yhdistyksen hallituksessa toimiminen on parhaimmillaan antoisaa vapaaehtoistoimintaa, jossa voi hyödyntää omia taitojaan ja kokemuksia yhdistyksen toiminnan toteuttamiseksi. Hallituksen toimintaa edesauttaa se, että jokaisella on ymmärrystä omasta ja toisten rooleista ja tehtävistä.

Tervetuloa mukaan Yhdistystaitaja -koulutukseen, jossa käsitellään yhdistyksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin, jäsenkirjurin ja rahastonhoitajan tehtäviä, vastuita ja velvollisuuksia. Lisäksi käydään läpi hyvän hallintotavan tunnusmerkkejä.

Tilausuus on ensisijaisesti tarkoitettu uusille toimijoille, mutta se sopii myös kertauksena jo pidempään mukana olleille yhdistyksen toimijoille.

Lisätietoja: Osallistumislinkki webinaariin lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tapahtumapäivän aamuna. Mikäli et löydä linkkiä, tarkistathan myös roskapostikansion. Ellei linkkiä löydy sieltäkään, niin ota yhteyttä järjestäjään. Mikäli tarvitset kirjoitustulkkausta, tee tilaus Kelalle ja ilmoita asiasta järjestäjälle.